Despre noiMisiunea Femmeriei

Sa ne asiguram ca fiecare femeie are acces rapid la produse si servicii care au sanatatea si siguranta ei in focus. Realizam acest lucru prin:

1. Educatie care rupe tacerea tabuurilor legate de sanatatea menstruala si sexuala si care releva importanta produselor organice.

2. Acces la produsele necesare, adaptate la nevoile individuale, oriunde s-ar afla.

3. Simt de comunitate, formand un spatiu sigur online unde femeile se pot intalni si pot impartasi experiente, opinii si sfaturi.

Valorile noastre

Inlaturatea tabuurilor

Credem in comunicarea libera si deschisa in jurul subiectelor care sunt importante pentru noi ca oameni, oricat de incomode sau personale ar fi acestea. Dorim sa incurajam comunitati spre dialoguri deschise, sincere si emotionale despre sexualitatea si sanatatea individuala.

Crearea de comunitati

Vedem corpul femeii ca pe o opera de arta care trebuie admirata, analizata, elogiata. Dorim sa dam comunitatii posibilitatea de a explora conexiuni mai profunde si sincere cu propria sanatate si cu propriul corp intru promovarea iubirii de sine.

Promovarea schimbarilor

Iubim lumea care ne inconjoara si ne straduim sa o imbunatatim pentru noi toti. Dorim sa sprijinim comunitatile noastre spre a-si atinge potentialul social si comunitar atat acum cat si in viitor, prin schimbari inovatoare si durabile.

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.