Hai sa incepem cu o scurta introducere...

Hai să începem prin a admite câteva lucruri. Eu sunt Alex, el e Luci – da, suntem doi băieți. Știu, șocant, dar după ce ai digerat aceasta informație sperăm să putem continua cu lectura de față.

Am înființat această platformă din dorința de a oferi pe piața din România acces crescut la produse feminine de calitate. La noi poți cumpăra produse organice, hipoalergenice, de uz unic sau reutilizabil. Ne asigurăm că tot ce oferim este blând și sănătos atât pentru corp cât și pentru mediul înconjurător. Ideal, nu? Așa sperăm și noi, dar încă suntem la început. Așa că ne așteptăm să ne confruntăm cu tot felul de bătăi de cap ca la începutul oricărui proiect. Vom face greșeli indiferent cât noi încercăm să le evităm… Dar asta e, dacă ar fi fost ușor de oferit așa un serviciu, cineva l-ar fi oferit deja. Sperăm doar că vei avea răbdare cu noi în timp ce luăm acești primi pași spre a ne desăvârși viziunea iar noi promitem să ne îmbunătățim constant cu ajutorul feedback-ului tău. Până la urmă, vedem această platformă ca pe un parteneriat, o comunitate.

Și ca să iți dovedim acest lucru, vom începe să oferim cât de curând și acces la informații necesare medicale cu privire la sănătatea sexuală, menstruală și legată de igiena zilnică. Facem asta cu ajutorul experților medicali, partenerii noștri mult mai inteligenți și mai educați ca noi, care își dedică timpul și vocabularul spre a informa comunitatea noastră prin postări de blog și articole. Da, educația sexuală și medicală în România mai are drum lung de parcurs pentru a pregăti generațiile tinere pentru a avea corect grijă de corpul lor, dar între timp vom încerca noi să umplem, măcar parțial, acest gol. Sperăm să ne fii alături în această aventură și să ne împărtășești impresiile tale, pentru a putea învăța și noi de la tine spre a posta informații din ce în ce mai relevante pentru tine.

În caz că nu este deja clar, noi nu suntem experți în acest domeniu. Dar suntem dornici să învățăm, să ascultăm și să acționăm ca atare pentru a oferi cea mai bună experiență femeilor care ne oferă încrederea lor. Distractiv, nu? Sper, deși deocamdată sunt doar speriat. Dar na, cele mai interesante aventuri încep cu un pas incert și tremurat în direcția corectă.

Cam atât avem de spus deocamdată. Tragem adânc aer în piept și facem primul pas. Hai să îl facem împreună. Bine ai venit in Femmerie!

Alex și Luci